Belgian Junior Champion
Choden's Remember the Kiss

"Oscar"

Showresultaten:

November 2019

Oscar is op vakantie bij onze vrienden in Servië (zoals je hieronder wel kan lezen heeft Oscar nogal een eigenwijs willetje en gaan mijn vrienden mij helpen om dit te doorbreken. Tijdens zijn eerste showweekend behaalde hij super resultaten:

NDS “SUMADIJA” KRAGUJEVAC: 1 Uitmuntend in de tussenklasse, CAC, Beste reu, BOB & BIG1! Met dank aan keurmeester Mr Zoran Sekulic Zoran! Daarna werd hij RESERVE BEST IN SHOW!!! Met dank aan keurmeester Dr Dragan Janjic!

Juli 2019

Golden Trophy Winner Luik: 1 Uitmuntend in de jeugdklasse, Beste Jeugdhond, BOS! Met dank aan keurmeester Mr Vyguzov (RU)! Dank aan Chris Van Baelen (kennel Jabadabadoe's) voor het voorbrengen van Oscar. Oscar is nu BELGISCH JEUGDKAMPIOEN!

Juni 2019

CAC show Lommel: 1 Uitmuntend in de jeugdklasse, Beste Jeugdhond, BOS! Met dank aan keurmeester Mevr van Raamsdonk (BE)!

April 2019

Open show Maneblussers Cup: 1 Uitmuntend in de jeugdklasse, Beste Jeugd, BOB! Met dank aan keurmeester Mr De Cuyper)

Zoals het een echte Shih Tzu beaamt was Oscar te koppig om rondjes te lopen voor de keurmeester... Enkel toen hij van de tafel kwam spurtte hij richting uitgang :-) Wij hebben dit kleine ventje te hard verwend :-)

Choden Shih Tzu | Kasterlee | info@choden-shihtzu.com | +32 496 23 71 28
  • White Instagram Icon